argos-trgovina-side-baner-desno

argos-trgovina-side-baner-desno

logo

broj telefona +381 11 8122-551 broj telefona +381 11 8122-552
e-mail adresa office@argoshellas.rs e-mail adresa marketing@argoshellas.rs

facebook linkedin

DOBRO DOŠLI

NA WEB PREZENTACIJU KOMPANIJE ARGOS
NA OVOJ STRANICI MOŽETE SAZNATI VIŠE
O NAMA I ISTORIJATU NAŠE KOMPANIJE

Počeci razvoja kompanije Argos sežu do davne 1993. godine kada je gospodin Slobodan Sinđelić započeo svoj privatni biznis kao preduzetnik u sektoru trgovine.

U samom početku kompanija Argos bavila se distribucijom pića. Prvi ugovori potpisani su sa Apatinskom pivarom, Beogradskom industrijom piva i predstavništvom Coca Cole u Beogradu.

2004. godine kompanija Argos dobila je prestižnu nagradu ″Partner godine″ koju dodeljuje kompanija Coca Cola.

Anticipirajući prilike na tržištu dolazi do širenja asortimana kao odgovora na zahteve partnera u okviru poslovanja u veleprodaji, a takođe i kao odgovora na zahteve krajnjih potrošača u okviru maloprodajne mreže koja se godinama uspešno širila i odolevala tržišnim turbulencijama. 2005. godine kompanija donosi odluku i obogaćuje asortiman robom široke potrošnje.

Kompanija Argos danas ima 120 zaposlenih, dva distributivna centra u Beogradu i Lazarevcu kao i 13 maloprodajnih objekata širom Srbije.

Distributivni centar u Lazarevcu poseduje magacinski prostor od 2500m2 i 4000m2 manipulativnog prostora kao i svu neophodnu infrastrukturu i mehanizaciju za nesmetanu fluktuaciju robe u oba smera. Distributivni centar Lazarevac opslužuje TT kanal, HoReCa sektor i Argos maloprodajne objekte.

Distributivni centar Beograd započeo je sa radom 2007. godine. Specijalizovao se za snabdevanje HoReCa sektora da bi ubrzo nakon otvaranja zadobio veliki broj kupaca u TT kanalu koji su prepoznali sjajnu uslugu, odlične uslove plaćanja i naravno konkuretne cene. Beogradski distributivni centrar poseduje magacinski prostor od 1000 m2 i 150 m2 administrativnog prostora.

Oba distributivna centra imaju sopstveni sektor komercijale sa odlično obučenim prodajnim osobljem. Broj stalno zaposlenih lica u sektoru komercijale iznosi 11 i to 6 u distributivnom centru u Lazarevcu i 5 u distributivnom centru u Beogradu. Distributivni centar u Lazarevcu u prostorijama upravne zgrade sa površinom od 250m2 ima sektor knjigovodstva, marketinga i sektor pravnih poslova.

Kompanija poseduje 4 kamiona nosivosti do 10 tona, 7 kamiona nosivosti do 5 tona, 7 kombi vozila nosivosti do 2 tone, 8 dostavnih vozila i 4 viljuškara.

Možemo se pohvaliti brojkom od 500 aktivnih kupaca i tendencijom stalnog rasta istih.

Promet kompanije u prethodnoj godini iznosio je 8 miliona evra.

Naša kompanija je pouzdan partner, čija solventnost i likvidnost svakako svedoče u prilog tome. Firma je zauzela lidersku poziciju na tržištu čemu svedoče i stabilan bilans stanja, dobar bonitet i ugled kod kupaca, dobavljača i banaka.

Društvena odgovornost naše kompanije ogleda se u pružanju kvalitetnih usluga, stalnom razvoju zaposlenih, očuvanju životne sredine i razvoju odnosa sa društvenom zajednicom. Takođe se možemo pohvaliti sjajnim referencama vrednovano sa aspekta svih interesnih grupa preduzeća.